archiefvrijdag 13 september 2019 Updaten systeem live-wedstrijden

Deze week zijn we weer met de competitie begonnen en de eerste wedstrijden hebben we ondertussen achter de rug. Helaas hebben enkele verenigingen gemerkt dat hun live-score-app op de tablet niet goed meer verbinding kan maken om de live-wedstrijden op te halen van de NBB-website. Alle secretarissen van de verenigingen hebben daar zojuist een e-mail over ontvangen. Ook in dit bericht wordt beschreven hoe u dit probleem kunt oplossen.

Het probleem heeft te maken met onderhoud aan de 'achterkant' van de website dat recent is uitgevoerd. Onze webbeheerder heeft de afgelopen dagen hard gewerkt om dit probleem op te lossen en ze hebben een update uitgebracht. Helaas betekent dit ook dat u als vereniging de applicatie op de tablet moet updaten.

Hier (pdf) vindt u de handleiding voor de Scorebord-app. In hoofdstuk 2.1 op bladzijde 4 wordt uitgelegd hoe u de app moet installeren. Als u deze stappen volgt, wordt normaal gesproken de app bijgewerkt en kunt u deze weer normaal gebruiken.

Als de methode in de handleiding niet werkt:

1. Verwijder de bestaande applicatie van de tablet. Dit kan op de meeste tablets via Instellingen -> Applicatiebeheer.
2. Volgt daarna de stappen in hoofdstuk 2.1 van de handleiding.


Mocht u er toch niet uitkomen, neemt u dan even contact op met ons via bestuur@beugelen.nl, dan zoeken we gezamenlijk naar een snelle oplossing.
De wedstrijduitslagen kunt u tijdelijk gewoon op de 'oude' manier op de website invullen, dit werkt gewoon zoals het hoort.