archiefwoensdag 11 maart 2020 Wedstrijden t/m 14 maart van teams uit Noord-Brabant opgeschort

Wedstrijden t/m 14 maart van teams uit Noord-Brabant opgeschort

11 maart 17:00

In ons nieuwsbericht van 3 maart schreven we dat wij de adviezen van NOC*NSF, RIVM en GGD zouden volgen als er maatregelen
genomen zouden moeten worden vanwege het Corona-virus. Tot gisteren was dat gelukkig niet nodig, maar vanochtend is die situatie veranderd.
Vanmorgen gaf NOC*NSF het dringende advies om sportwedstrijden van Noord-Brabantse teams tot en met dit weekend op te schorten.

De NBB vindt de gezondheid van de beugelaars - en toeschouwers - van het allergrootste belang. Zeker ook omdat er zich in die groep mensen veel ouderen (en daarmee kwetsbaren) bevinden. Wij geven dan ook gehoor aan deze oproep en alle wedstrijden van de Brabantse teams t/m 14 maart worden opgeschort (ook als deze buiten Noord-Brabant worden gespeeld). Alle verenigingen zijn van deze beslissing op de hoogte gesteld. Als de situatie weer is verbeterd, gaan we kijken naar het inhalen van de betreffende wedstrijden.
Verder is op initiatief van de BoB-verenigingen besloten om de wedstrijden rondom de clubbeker voor dit seizoen te laten vervallen.

Wij bekijken de situatie van dag tot dag en als het nodig is om verdere maatregelen te nemen, dan laten we weer van ons horen.

De NBB rekent op uw begrip voor deze situatie. Voor vragen kunt u terecht via secretariaat@beugelen.nl.

Bestuur NBB en Commissie Wedstrijden