NK Alle jarenNa de Voorrondes in november zijn we weer verder gegaan met de Nederlandse Kampioenschappen! 75 deelnemers in de vijf klassen hebben gestreden om de felbegeerde plaatsen in de Halve Finales!

Reglement
Er zijn voor dit NK enkele aanvullende regels, die vindt u in dit reglement (versie 4).

Wedstrijden en uitslagen
Het speelschema, alle wedstrijduitslagen en de standen vindt u op deze pagina. Op donderdag 17 maart worden de uitslagen officieel vastgesteld, maar het resultaat per deelnemer kunt u al zien (kies hier in de linkse kolom de klasse en kijk bij 'Stand').

De beste beugelaar(s) van elke 8e finales gaan door naar de Kwartfinales. De poulewinnaar van elke Kwartfinale gaat door naar de halve finales. Deze worden samen met de finales op zondag 10 april gespeeld in Maasbree.

Terugkoppeling
Na afloop zijn we benieuwd wat u van de dag vond en wat er nog verder verbeterd kan worden aan het NK. We hebben een kort digitaal formulier met enkele vragen die u anoniem en vrijblijvend kunt invullen, we horen graag uw mening! Bedankt alvast! Het formulier staat open t/m 16 maart.

Terugblik
Deze editie werd er voor het eerst met een nieuwe opzet gewerkt waarbij iedereen in elke poule twee wedstrijden speelde. De tussenstanden konden grotendeels live worden gevolgd, waar veelvuldig gebruik van werd gemaakt.
Zo kon men getuige zijn van verschillende spectaculaire wedstrijden en uitslagen in de verschillende klasses.

Dit alles zorgde voor een sportieve en gezellige dag, waar zowel deelnemers, de gastheerverenigingen en de organisatie positief op terugkijken. Zonder de inzet van de vrijwilligers bij de gastheerverenigingen en de flexibiliteit van de verenigingen en deelnemers hadden deze 8e en Kwartfinales nooit zo'n succes kunnen worden. Complimenten en veel dank aan iedereen die deze dag mede mogelijk heeft gemaakt. Uiteraard zijn er ook verbeterpuntjes, die gaan we meenemen naar volgend jaar.

Hieronder een kleine sfeerimpressie van de dag (meer foto's en toelichtingen volgen). Dank aan de makers voor het maken en beschikbaar stellen van de foto's!

 

 

 

 

 

 


 De aandenkens voor alle deelnemers en voor alle vrijwilligers die het NK mede mogelijk hebben gemaakt!