NK Alle jarenNa een jaar overgeslagen te moeten hebben, zijn we weer van start gegaan met de Nederlandse Kampioenschappen! Met 89 deelnemers over de vijf klassen belooft het een mooi toernooi te worden!

Reglement
Er zijn voor dit NK enkele aanvullende regels, die vindt u in dit reglement (versie 2).

Wedstrijden en uitslagen
Het speelschema, alle wedstrijduitslagen en de standen vindt u op deze pagina. Op vrijdag 26 november worden de uitslagen officieel vastgesteld en komt per klasse het resultaat per deelnemer te staan (kies hier in de linkse kolom de klasse en kijk onderaan bij 'Stand').

De nummers 1 t/m 8 van de ranglijst gaan naar de kwartfinales en de nummer 9 t/m 20 naar de 8e finales. De nummers 21 en lager zijn in principe uitgeschakeld maar kunnen als reserve doorschuiven bij afmeldingen. Eventuele beslissingswedstrijden zijn op zondag 6 februari.
De 8e en kwartfinales worden gespeeld op zaterdag 12 maart, de halve finales en finales op zondag 10 april.

Terugkoppeling
Na afloop zijn we benieuwd wat u van de dag vond en wat er nog verder verbeterd kan worden aan het NK. We hebben een kort digitaal formulier met enkele vragen die u anoniem en vrijblijvend kunt invullen, we horen graag uw mening! Bedankt alvast! Het formulier staat open t/m 24 november.

Terugblik
Deze editie werd er voor het eerst met een nieuwe opzet gewerkt waarbij iedereen twee wedstrijden kon spelen. Daarnaast was het ook een bijzondere dag omdat er met het oog op de coronamaatregelen geen publiek mocht komen kijken. De tussenstanden konden gelukkig live worden gevolgd, waar veelvuldig gebruik van werd gemaakt.
Zo kon men getuige zijn van verschillende spectaculaire wedstrijden en uitslagen in de verschillende klasses.

Dit alles zorgde voor een sportieve en gezellige dag, waar zowel deelnemers, de gastheerverenigingen en de organisatie zeer positief op terugkijken. Zonder de inzet van de vrijwilligers bij de gastheerverenigingen en de flexibiliteit van de verenigingen en deelnemers had deze Voorronde nooit zo'n succes kunnen worden. Complimenten en veel dank aan iedereen die deze dag mede mogelijk heeft gemaakt.

Hieronder een kleine sfeerimpressie van de dag (meer foto's volgen). Dank aan de makers voor het beschikbaar stellen van de foto's!

Jac Duijf (De Treffers, links) en Ralf Beurskens (Dorenburg, rechts) bij aanvang van hun partij (Tegelen).

 

  

Twee fanatieke beugelaars (Twan Bocken (Stramproy) in groen en rechts Jac Naus jr. (O.V.U.)) in hun natuurlijke habitat (Kessel).

 

In Stramproy werd er gebeugeld in een warme kerstsfeer.

 

   

Gerard Driessen (Ons Genoegen) en Frank Kusters (H.B.C.) onder het toeziend oog van de concurrentie, op de baan in Kessel.

 

Ook in Neer werd goed voor de interne mens gezorgd.

 

Wim Grommen (De Treffers) in actie tegen Judith Holtermans (De Knippers) in Tegelen.

 

Baer Hendriks (De Kuiters) staat op het punt om te scoren tegen Tom Gooren (De Treffers) op de baan in Stramproy.