archiefmaandag 10 november 2014 Januari beugelmaand

Januari beugelmaand : de uitgelezen kans om kennis te maken met de beugelsport.  De verenigingen zetten hun deuren open en organiseren diverse activiteiten....   Doe mee en informeer in je buurt...    

Januari 2015 Beugelmaand
Buurtentoernooi Beugelclub Bergerbaan Sevenum

In het kader van de promotie van de beugelsport willen wij als club een buurten toernooi organiseren. In de maand januari 2015 willen we in samenwerking met de Nederlandse Beugelbond een paar gezellige avonden of middagen (naar gelang de vraag van de deelnemers) organiseren waarin we de verschillende buurten in de gemeente Horst aan de Maas kennis laten maken met de beugelsport. Dit door zowel jong als oud te laten ervaren dat beugelen een sport is die zowel mentaal als fysiek erg leuk kan zijn om te beoefenen.
Dus heeft U zin om eens op een leuke vrijblijvende manier kennis te maken met de beugelsport geef U dan samen met een paar buurt genoten op, dan zorgen wij voor een gezellige middag/avond. Het maakt niet uit hoe de samenstelling eruit ziet we willen jullie steeds in tweetallen laten spelen. Zodat iedereen volop de kans krijgt om een potje te beugelen. Dit alles onder begeleiding van de leden van de beugelclub.

Opgave en informatie via de site www.bcbergerbaan.nl  of  via secretariaatbergerbaan@gmail.com